ENEN
alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder > Nyheder

ZONCO udstiller på CIPPE2023

Tid: 2023-10-31 Hits: 10

Fra 31. maj til 2. juni 2023 blev den 21. China International Petroleum and Petrochemical Technology and Equipment Exhibition, den årlige World Petroleum and Natural Gas Conference, afholdt i China International Exhibition Center (New Hall) i Beijing. Denne udstilling fokuserer på hele olie- og gasindustriens kæde og samler næsten 1,400 udstillere og 30 Fortune 500-virksomheder. Det er verdens første ultra-store olie- og gasudstyrsudstilling, der afholdes i den post-epidemiiske æra.

billede-1

ZONCO har været specialiseret i fremstilling af wolframcarbid, rustfrit stål og andre reservedele af hård legering i henhold til kundens krav. I 10 på hinanden følgende år har ZONCO leveret globale "tilpassede" professionelle produkter og tekniske tjenester til petroleum, naturgasboring, kemisk smeltning, ingeniørmaskiner og andre industrier, og er forpligtet til at levere løsninger til barske arbejdsforhold rundt om i verden!

billede-2

På denne udstilling vil ikke kun det førende udstyr inden for olie- og gasfeltet blive vist frem, men også forskellige typer MWD/LWD-værktøjer, boreværktøjer, færdiggørelsesværktøjer og andre produkter og nøgleteknologier vil blive afsløret. Samtidig vil mange indenlandske og udenlandske oliegiganter også deltage i udstillingen.

På udstillingsstedet var ZONCOs Hall W1801 meget populær. Vores sælgere var meget tålmodige med at besvare forskellige spørgsmål til kunder. Samtidig demonstrerede de forskellige produkter og værktøjer på stedet og introducerede fordelene ved vores produkter. Kunderne var meget tilfredse med vores produkters ydeevne. Vi er dybt tilfredse, og mange kunder på stedet udtrykte deres ønske om at samarbejde med os.

billede-3

Internationale udstillere på cippe2023-udstillingen omfatter ExxonMobil, Rosneft, Gazprom, Russian Pipeline, Caterpillar, National Oilwell, Schlumberger, Baker Hughes, GE, Cameron osv. Kendte indenlandske udstillere omfatter China Petroleum Equipment Exhibition Group, Sinopec, CNOOC, China State Shipbuilding, China Shipbuilding Industry Corporation, China Aerospace, etc., samlede mange olie- og gasgiganter i industrien.

billede-4

Hotte kategorier